Irsyad hukum 2011 : himpunan siri bimbingan hukum di Pelita Brunei. - Brunei Darussalam. Jabatan Mufti Kerajaan; Brunei. Jabatan Mufti Kerajaan ([Bandar Seri Begawan] : Jabatan Mufti Kerajaan, 2012)
Buku ini membahaskan beberapa permasalahan mengenai Ibadat, Muamalat, Al-Ahwal Asy-Syakhshiyyah, Kebudayaan, Makanan dan Minuman, Haiwan, Pakaian dan Perhiasan, akhlak, Doa, Wirid & Zikir dan Al-Mutafarriqat.
Mengandungi hadis dan ayat-ayat al-Quran.
Keywords: Fatwas -- Brunei Darussalam; Islamic law -- Brunei Darussalam; Pelita Brunei