Hebatnya guru - Awang Abdul Aziz bin Juned, Yang Berhormat Pehin Datu Seri Maharaja Dato Paduka Seri Setia Dr Ustaz Haji, 1941- (BSB, Negara Brunei Darussalam : Jabatan Mufti Kerajaan, Jabatan Perdana Menteri, 2012)
Mengandungi ayat-ayat dari al-Quran dan Al-Hadis dalam tulisan jawi berserta tafsirannya.
Parallel title in Jawi
Mengandungi rujukan bibliografi dan glosari.
Keywords: Education -- Religious aspect -- Islam; School management and organization -- Brunei Darussalam; Teachers; Teachers -- Brunei Darussalam; Teachers -- Attitudes; Teaching